CB PROJECTS

Nieuwbouw

CB Projects Totaalbouw bouwt een complete nieuwbouw woning in bijvoorbeeld houtskeletbouw of als schuurwoning

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Nieuwbouw

Als u het geluk heeft dat u zelf een huis kunt bouwen, kunt u dat geluk nog vergroten met CB Projects Totaalbouw. U heeft dan een ervaren en flexibele partner voor uw nieuwbouw woning waarmee u alles kunt regelen. U bepaalt waar u zelf de regie wilt voeren en waar u het liever aan ons overlaat. Als uw wilt, verzorgen we alles van A tot Z. In dit geval betekent dat van bouwvergunning tot sleuteloverdracht.

Vrijblijvend advies aanvragen

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Nieuwbouw woning

Als je met mensen gaat praten die zelf een huis hebben gebouwd, dan zeggen ze meestal dat je dat drie keer moet doen. De eerste twee keer gaat er namelijk van alles mis. Maar wie gaat er nou drie keer zelf een huis bouwen? U doet het liever meteen goed en daar houden wij ook van. Dus denken we van meet af aan proactief met u mee en stellen we al onze kennis en ervaring ter beschikking. Want uw nieuwbouw woning wordt uw droomhuis en daar gaan wij voor zorgen.

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Nieuwbouw betekent vooruit denken

Veel nieuwbouwprojecten lopen uit de planning. Dat heeft verschillende oorzaken. Dat begint al met een vergunning die steeds maar niet wordt verleend, materialen die vervolgens niet op tijd worden geleverd, tekort aan vakmensen en ga zo maar door. De planning van een nieuwbouw woning is als een rijtje domino’s: valt er een, dan valt alles wat er achter zit. Bij CB Projects stellen we samen met u een reële planning op die we ook altijd netjes halen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen wij het project strak calculeren. Want we zijn graag verrassend, maar houden niet van verrassingen als het op bouwen aankomt.

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Schuurwoning

Een populaire woning in deze tijd is de schuurwoning. Je ziet ze vooral in het landelijke gebied. Kenmerkend aan een schuurwoning is de vorm. Aan de lange zijden van de woning lijkt het vooral op een schuur, met een grote, hoge dakconstructie. Aan de voor- en achterzijde wordt vooral veel hout en glas gebruikt, wat de woning open en transparant maakt. De bouwstijl van een schuurwoning is zowel landelijk als modern te noemen. Bij CB Projects Totaalbouw hebben we, door onze kennis van hout en houten constructies, een voorsprong in het realiseren van schuurwoningen. We werken nauw samen met enkele architecten die goed bekend zijn met dit type woning. Een schuurwoning kan ook worden opgetrokken in houtskeletbouw.

Vrijblijvend advies aanvragen

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Houtskeletbouw

Bij CB Projects Totaalbouw kunt u terecht voor elk type nieuwbouw woning: traditioneel, prefab én houtskeletbouw of een combinatie van deze. Bij houtskeletbouw bestaat de constructie van de woning volledig uit hout. Eén van de grote voordelen is dat we deze constructies voor een groot deel in onze eigen werkplaats kunnen voorbereiden. Daar speelt het weer geen enkele rol. Zodra het project op bouwplaats gereed is voor de constructie, brengen we alles er naar toe en assembleren we het geheel. Alles blijft dus droog en we verkorten op deze manier de totale bouwtijd.

Vrijblijvend advies aanvragen

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Energie-neutrale woning

Nederland gaat van het gas af. Fossiele brandstof wordt steeds schaarser en daarmee ook duurder. Daarnaast leeft er een pittige maatschappelijke discussie over stikstof, CO2 en fijnstof. Als je die ontwikkelingen bij elkaar optelt, is het logisch dat steeds meer mensen de voorkeur geven aan een energie-neutrale woning. Energieneutraal wonen stelt specifieke eisen aan de bouw en de afwerking van de woning. Je hebt bijvoorbeeld hoge isolatiewaarden nodig en wilt tegelijkertijd een gezond binnenklimaat. Je zult zelf energie moeten opwekken, maar op welke manier is dat het meest efficiënt? Bij CB Projects Totaalbouw werken we nauw samen met specialisten op het gebied van klimaat en installaties. Samen realiseren we aantrekkelijke woningen waar u comfortabel energieneutraal kunt wonen.