CB PROJECTS

Verbouw

Met CB Projects Totaalbouw blijft elk verbouw project binnen de planning en het budget.

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Verbouw

Het verbouwen van een woning is een ingrijpende klus. Of het nu gaat om het uitbouwen van uw keuken, het creëren van een extra kamer op zolder of het verbouwen van uw complete huis; verbouwen geeft overlast, kost tijd en als u het niet goed aanpakt, ook te veel geld. Bij CB Projects Totaalbouw zijn we er goed in om al die vervelende bijkomstigheden van verbouwen te beperken. We zorgen dat het snel klaar is, zodat uw overlast beperkt blijft. En we houden ons aan de afspraken, de planning en de prijs in de offerte.

Vrijblijvend advies aanvragen

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Verbouw van volledige woning

Een thuis is meer dan alleen een woning. Het is de plek waar u woont, misschien ook werkt, waar u herinneringen aan heeft en waar uw sociaal leven mee verbonden is. Als uw woning niet meer voldoet aan uw wensen, betekent dit niet dat de plek niet meer voldoet. Soms is verbouwen beter dan verhuizen. Bij CB Projects Totaalbouw verbouwen we uw woning zo dat uw huis weer aan al uw wensen voldoet en klaar is voor de toekomst. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij zorgen dat het in orde komt. We regelen alles voor u: van een bouwvergunning als dat nodig is tot het afvoeren van al het afval.

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Werkkamer

Sinds half Nederland thuis moest gaan werken vanwege corona, zijn veel mensen gaan nadenken over een extra werkkamer in het huis. Als dat niet kan door een van de slaapkamers daarvoor op te offeren, is het verbouwen van een zolder of de verbouw van de benedenverdieping of garage een oplossing. Bij een dergelijke ingreep in de woning komt meestal meer kijken dan alleen de extra ruimte. Het heeft bijvoorbeeld ook gevolgen voor de elektrische huishouding en bekabeling. Bij CB Projects Totaalbouw nemen we u stap voor stap mee bij de verbouw van uw woning voor een extra werkkamer.

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Dakopbouw

Niet alleen een extra werkkamer, maar ook gezinsuitbreiding kan een reden zijn voor verbouw. Als er beneden geen plek is om extra ruimte te creëren, dan kunnen we altijd nog de hoogte in. Of u nou een schuin dak heeft met pannen of een plat dak met dakleer; een dakopbouw is meestal wel mogelijk. Het is een relatief eenvoudige manier om veel extra ruimte te creëren. Door het slim aan te pakken, vergroot u meteen ook de isolatiewaarde van uw huis, zodat de extra kubieke meters niet leiden tot meer energiekosten.

Vrijblijvend advies aanvragen

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Tuinkamer

Met een tuinkamer haalt u de seizoenen naar binnen. U krijgt meer daglicht in uw woning en heeft meer contact met uw tuin. Daarnaast boekt u met een tuinkamer al snel veel extra ruimte met tal van mogelijkheden. Zo gebruiken mensen de tuinkamer als relaxruimte om een boek te lezen, als speelruimte voor de kinderen met een design metalen schuifdeur ertussen of gewoon als extra leefruimte in de woonkamer en keuken. Bij CB Projects Totaalbouw maken we elke tuinkamer op maat, zodat het naadloos aansluit op woning en uw wensen.

Vrijblijvend advies aanvragen

CB PROJECTS TOTAALBOUW

Verbouw van A tot Z

We houden niet van half werk. Ook al heeft u al tal van voorbereiden of werkzaamheden verricht; we lopen alles na, zodat we gegarandeerd zijn van een goed eindresultaat. We werken samen met derden als u dat graag wilt. Zelf hebben we ook een eigen netwerk van verschillende specialisten. We denken met u mee over leidingwerk, elektra, domotica en beveiliging. We delen kennis en geven u tips waarmee u tijd en geld bespaart. U krijgt van ons een compleet financieel overzicht en volledige tevredenheidsgarantie.